Monday, December 6, 2010

Match Showssa, pentumiitissä & eskarissa

No, siinä se tulikin jo otsikossa, mitä ollaan puuhailtu. Match showssa käytiin vain katsomassa, tavattiin Pilvi labradori, joka oli osallistumassa, ja pyörittiin koirien keskellä. Hurttia olikin paikalla melkoisesti, varmaan lähemmäs 50kpl. Meteli oli sen mukainen, ja tuli kerralla nähtyä jos jonkinmoista vipeltäjää pienestä isoon. Ei kyllä harmittanut, että lähdettiin paikalle palloilemaan, hyvää sosiaalistamista oli kyllä.

Paikalla oli muuten pari muutakin mustaa sekalinjaista tai käyttölinjaista labradoria, vaikka muuten niitä näkee aika harvoin!

(Niin, ja koska porukka tuskin aina tykkää paparazzikuvailusta, niin blurrasin ihmisten kasvoja..)







Väenpaljous ei ehkä ihan välity, kuvissa näkyy n. 1/4 porukasta. Järjestäjänä oli TVA ja paikkana Ruoka-Centerin parkkis.
// Sunnuntaina käytiin eskarin jälkeen pentumiitissäkin, joskin "omaa" miittiporukkaa oli vain muutama - welssi  ja husky. Mutta, samaan aikaan osui sattumalta bassettien tapaaminen, ja pari random hurttaakin oli eksynyt paikalle (3kpl sakemannia ja whippetti.) Puistossa oli siis varmaan 20 koiraa - ja ainakin puolet niistä bassetteja. Hulvaton näky!


(Päätöntä menoa...minne katosi bassetin pää?)

 



Illalla sitten sängystä löytyikin tälläinen torkkuva trio:


No comments:

Post a Comment