Thursday, November 11, 2010

Kissat + lihakuurin sujuminen

Killestä ei ole vielä tainnut olla muuten yhtään kuvaa, niin tässä nyt harvinainen yhteispotretti kateista. Yleensä kun kissat sattuvat kummatkin poseeraamaan yhtä aikaa, niin kameranhakumatkalla jompikumpi, elleivät jo kummatkin ovat kadonneet kuin pieru saharaan, Taannoin kävi kuitenkin tuuri, kun sain molemmat tallenttua samaan ruutuun:)



Nyt kun kissat ovat saaneet possu sydäntä, kieltä, munuaista, maksaa ja lihaa sekä naudan maksaa, lihaa  ja vielä kananlihaa, niin selvästi suosikeiksi ovat nousseet kana ja sydän. Kille aina hiukan jahkailee syömisiensä kanssa, mutta sydämen kimppuun se käy heti. Mintulle kelpaa jo kaikki, joskin kana taitaa maittaa sille parhaiten. Broilerin kaulojakin se on närppinyt, mutta toistaisekti eivät suostu järsimään, joten annan vielä Acanan nappuloita pävittäin tasoittamaan liha-luu suhdetta - Mintulle tosin ei oikein enää nappulat maistu.

Minttu on muuttunut virkeämmäksi, ja sen turkki on todella hyvässä kunnossa verrattuna siihen, kun se meille tuli. Kille on laihtunut huimasti, jopa liian nopeasti nirsoilun takia. Mutta se alkoi olla jo niin tuhti, että ihan hyväkin, että laihtui, vaikka se kävikin kissalle liian nopeasti.

Alla kuva Mintun turkista, kun se tuli meille kesällä. En tosin tiedä huomaako kuvista suurta eroa, kunnoissa poseerauskuvissa turkki näyttää jotenkin kulahtaneemmalta kuin onkaan. Mutta enää siitä ei irtoa tukuttain karvaa ja turkki kiiltääkin vienosti:)


PS. vähän kuin Ostos TV:ssä - valoisa kuva nykyhetkestä ja synkkä murjotuskuva menneisyydestä....

No comments:

Post a Comment