Monday, November 1, 2010

Eskarissa

Sunnuntaina oli toinen eskaritunti. Paikalla oli nyt koko ryhmä ja takanamme harjoittelivat taas yläkoulun isot koirat, ja oli siellä joku mäyriskin. Ihan kivasti siis oli koiria hallissa, mikä tietysti on ihan loistavaa sosiaalistamista.

Oma ryhmämme harjoitteli nyt tällä kertaa maahanmenoa, seuraamista, kiertämistä ja luoksetuloa. Ikaros sai kehuja katsekontaktiharjoituksesta ja seuraamisesta. Vähän parempi siis kuin viimeksi, jolloin meinasin nukkua pystyyn. Harmi, vaan, että tällä kertaa meinasi nakit loppua.

Maahanmenoon sain hyvän vinkin, koska en ole koskaan kokeillut maahanmenoa ns. hissillä. Ikaros ei sitten millään ole suostunut menemään maahan namilla eteenpäin houkuttelu taktiikalla, mutta nyt epeli meni peräti kaksi kertaa maahan, kun veinkin namin etutassujen väliin, ja sain sen peruuttamaan.

Viikon ohjelma: tiistaina on taas pentumiittinki illalla, sunnuntaina on eskari, ja huomenna menemme patikoimaan koirien kanssa. Paikaa en tiedä, miehekkeen vanhempien mukaan joku nuotiopaikka on tiedossa ja teemme myös nuotion. Hui...kohta palaa koko metsä...

Jotain ohitusringin tynkää yritetään kasata tulevaisuudessa. Olisi kiva harjoitella kunnolla ohituksia, kun täällä ei pahemmin koiria tule vastaan. Usein käy niin, että se kentällä lauhkea koira nostaakin karvat pystyyn kadulla. Ihan vaan, kun ei ole jo pentuna tottunut muihin koiriin kadulla.


No comments:

Post a Comment