Monday, October 18, 2010

Lenkillä

Kävin miehekkeen vanhempien ja hurttien kanssa partiolaisten mökillä. Olisi tullut kivoja laiturikuvia, mutta olin laittanut kameran alivalottamaan hippasen liikaa, ja ilman photaria en saa kuvia korjattua luonnollisella tavalla hyviksi. Kyllä se Photoshoppi kaapissa lojuu, mutta öhmhmhm kukaan ei ole koneen uudelleenasennuksen jälkeen saanut aikaiseksi laittaa sitä koneelle...

Miehekkeen isä räpsi pyynnöstäni vähän väliä kuvia, kun kuljin pennun kanssa kontaktissa. Ikaros menee oikeasti todella hyvin sivulla, ja hakeutuu monasti siihen itsekin namin toivossa. Pentumiitissäkin sitä sai välillä oikein hätistellä pois, kun se tykkäsi liimaantua sivulle ahneuksissaan. Ikävä homma vaan, että olen enimmäkseen opettanut kulkemaan oikealla (eli väärällä) puolella; harjoittelen kontaktia lenkillä, ja koiraa pidän aina oikealla, koska en oikein taivu vasemmalle niin hyvin. Lopputuloksena pentu menee oikealla hyvin, mutta vasemmalla homma leviää melko nopeasti käsiin ja katsekontakti ei yksinkertaisesti ole niin tiivis.




(Tuo sininen untuvatakkini on muuten tämän herran lahjoittama aito untuvatakki 80'luvulta. Olen lihonnut melkoisesti, ja ei ole oikein talvitakkia, niin tuosta sain loistavan patikka-koirankusetustakin kovillekin pakkasille. Onpa vaan aika hassua pitää miehen isän 20.v vanhaa yli-isoa takkia....)

No comments:

Post a Comment