Friday, January 28, 2011

Taipparikurssille

Ikaroksen kouluttamisesta: Olen edelleen vahvistanut istumista ja maahanmenoa sotkematta mitään uutta kuvaan. Ihan kivasti se jo menee vauhdistakin istumaan, jos on sopivassa vireessä, mutta muuten epäröi vieläkin.

Tajusin muuten, että en ole varmaankaan maininnut sitä, että palataan tokokoulutukseen vasta maalis-huhtikuussa. Olin silloin ilmoittautumispäivänä aika huonossa jamassa, ja viikonlopuille tuli syntymäpäivää, helsinginreissua yms, niin päätin suosiolla lykätä kurssia keväälle. Myös siitä syystä, että keväällä kurssit siirtyvät pidettäväksi Poriin Ulvilasta, ja matka lyhenee 15km. Nyt ollaan saatu ajaa puolisen tuntia yhteen suuntaan per keikka.

Nome-treenejä odotin alkavaksi keväällä, mutta riistanhankinnasta yhdistykseltä kysellessä ohjaaja kertoi että keväällä alkaa luultavasti taipparikurssi, ja päätin mennä sinne, koska se sopinee paremmin tarkoituksiimme. Ilmoittauduin jo, ja nyt toivon että porukkaa tulee sen verran, että kurssi toteutuu. Näillä leveyksillä en pitäisi sitä itsestäänselvänä. (Sitten, kun on kurssin suorittanut, niin voi harkita niitä nome-treenejä syksyllä uudestaan.)


1 comment:

  1. Ilmottauduin myös samalle taipparikurssille, kun täältä tuon kirjoituksesi bongasin (yhdistyksen kotisivut viettäneet hiljaiseloa, joten en ole niitä vähään aikaan käynyt katsomassa).

    Kurssille ilmottautuneita jo kuulemma parikymmentä (!), joten kurssin toteutumisesta ei ole pelkoa. Saa nyt vain nähdä, päästäänkö me mukaan. Jos pidetään vain yksi kurssi, jäädään rannalle, toivottavasti pitävät toisenkin kurssin.. :)

    Todella mahtavia kuvia muuten teillä, on välillä täytynyt käydä ihailemassa.. Mutta mukavia talvenjatkoja, toivottavasti se kevät tulisi pian niin saisi alkaa kunnolla treenaamaan. ;)

    ReplyDelete