Wednesday, January 26, 2011

Keittiön pöydällä on kiuas


Juu u, olen melko tunnettu siitä, että puhun välillä hieman kummallisesti, sanat menevät sekaisin joskus kuin dementikolla. Taannoin totesin miehelle, että kukkaan kohta sisäpihviä, kun piti sanoa, että kokkaan kohta sisäpaistia.

No, toissa päivänä aloin sitten selittää miehekkeen vanhemmille autossa, että Ikarokselle on varmaan tulossa mörköikää, kun se alkoi öristä yöllä pimeässä keittiön pöydällä olevalle saunakiukaalle. Seurasi hetken hiljaisuus ja "anoppi" kysyi sitten että mitäs se kiuas teki siellä pöydällä?

Aloin sitten selittää, että se kiuas oli jäänyt sinne, kun viimeksi otin sen pois kylppäristä. Laitan Ikaroksen aina kylppäriin, kun lähden pois, minkä takia siirrän kaikki shamppoot siihen kiukaaseen ja kannan sen keittiön pöydälle. Ties minkä myrkytyksen koira voisi saada niistä mömmöistä.

Siinä vaiheessa oli taas hiljaista, voin kuvitella kuinka miehekkeen isällä raksutti, että mitä vittua se nyt selittää - mutta miehekkeen äitee taisi jopa uskoa erikummallisen selitykseni. Olen minä sentään niin kummallinen tyyppi, että voisin hyvinkin repiä kiukaan aina irti, kun laitan koiran kylppäriin...

Onneksi sentään tajusin hetken kuluttua korjata, että puhuin siis saunaKIULUSTA, en nyt kuitenkaan ihan kiukaasta - ja taas oli hauskaa...

1 comment: