Tuesday, January 4, 2011

Kuvaustulokset

Tänään oli niin kaunis ilma, ja olisi tullut hienoja kuvia koirista, mutta kuvaamisen sijaan kävin 2h yöllä nukuttuani siellä lekurissa. Sen jälkeen menin  miehekekeen vanhempien luokse koirien kanssa, kun en suoraan sanottuna jaksanut sormea nostaa saati ulkoiluttaa hurttia. Yskiminen on hippasen riistäytynyt käsistä, ja on nyt kokopäiväistä. Lääkärin mukaan keuhkot ovat ok, sydänäänet ok ja puhallustestissä ei ilmennyt mitään astmaan viittaavaa. Tulehdusarvotkin alle 8, että ei pitäisi olla keuhkokuumetta yms. Yskittää vaan niin maan perkuleesti, erityisesti öisin. Mutta, tänään oli sen verran nuhainen fiilis, että kyllä sen on pakko olla joku virus. Loppuisi nyt jo, ei enää montaa viikkoa jaksaisi tälläistä keuhkojen ulos köhimistä.

Mutta, paistaa se aurinko risukasaankin, Teklan tulokset olivat tulleen Koiranettiin, vaikka lappujan en vielä olekaan postissa saanut. Ihan hyvät olivat, 0/0 ja B/B, ei valittamista. Kyynäriähän ei mielestäni yleensä kuvata lapinkoirilla, mutta itse laitoin saman syssyyn senkin, kun oli vaan joku +50e koko hommassa. Ehkä sitten joskus lisää kuvia selästä ja jaloista: olen suunnitellut, että joskus voisi kotiagility tuon vauhdikkaan neidin kanssa tehdä, niin ei viitsisi hyppyyttää yms. ennen kuin tietää, ettei ole mitään piileviä vikoja.


 Konkkaronkka päivälevolla....

2 comments:

  1. Onneksi olkoon hyvistä kuvaustuloksista sekä emännälle että koiralle :). Jotain apua tuohon yskään olisi tietysti kiva saada...

    Hiukkasen hymyilyttää tuo teidän viimeisen päälle harkittu sisustus: kaikki sävy sävyyn, kissoja ja koiria myöten :)

    ReplyDelete
  2. Heh, välillä kyllä silmiin sattuu, kun katsoo elukoita matolla, liika on liikaa. Kerma on yksi lempiväri ehdottomasti, mutta en ole kyllä hirveän suunnitelmallisesti kasannut joukkiota vaaleissa sävyissä. Yhtään kermansävyistä elikkoa ei kyllä enää tule.

    Matoissa mietin alunperin kahvinruskeaa ja kermaa, mutta otin sitten kerman, kun siinä ei näy noiden vaaleat karvat, ja väri on nätti väri.

    ReplyDelete