Monday, June 20, 2011

...

Tänään oli hyvä päivä. Kävin Ikaroksen kanssa juoksulenkillä, ja jaksoin taas reippaasti pidemmälle - tosin, jos selkä on huomenna kipeä, niin ei varmaan hymyilytä enää.

Jee jee, lisäksi aamulla soitettiin duuniin taas hetkeksi, ja iltapäivällä mies puolestaan allekirjoitti työsopimuksen. Kyllähän keväällä harmitti se, että mies sai kenkää, mutta nyt on edellistä parempi duuni, eikä tarvinnut edes muuttaa. (Tänne siis perustetaan uusi pieni toimipiste, jossa mieheke aloittaa parin kk päästä.)

Näin ollen omakotitalohankinta on taas tullut puheeksi. jos koeaika menee läpi ja vaikuttaa siltä, että toimipiste on ja pysyy, niin vuoden päästä saattaa olla aika pitkän jahkaamsien jälkeen se asunto hankkia. En varmaan koulusta valmistumisen ohella mistään muusta haaveilekaan kuin omasta aidatusta pihasta, jonne voisi koirat vapauttaa miettimättä naapureiden istutuksia tai lapsia. Ja, olisihan se kiva olla elämättä alituisessa pelossa - vuokranantajat harvoin pitävät syödyistä seinistä tai pilalle kaivetusta pihasta yms.

Olen myös onnistunut aivopesemään miehekkeen kolmannen koiran hankintaan. Ei tosin nyt mitenkään lähiaikoina ole pentua tulossa, vaan joskus sitten aikanaan sen jälkeen kun Ikaros on kaksi täyttänyt, ja on se oma talo hankittu. (Rhodesiankoiraa himoitsen.)

Niin, ja tuo pitkäkarvaisempi kermapallero oli viikonloppuna pidetyssä mätsärissä aikuisten isojen PUN4.( En itse vienyt, vaan miehekkeen porukat kuskasivat ja käyttivät kehässä.) Pitäisi saada heiltä kuvia, mutta myöhemmin sitten.



No comments:

Post a Comment