Wednesday, February 23, 2011

Uutta pukkaa

Nyt taitaa alkaa Ikaroksen elämässä uusi vaihe - nimittäin "mamma" menee töihin. Vaikka, alunperinhän minun pitikin olla kotona kesään asti. Valitettavasti vain on pakko lähteä etsimään töitä jo keväällä, että saa maksimaalisesti työkokemusta. Jos mieheke joutuisi jäämään vuoden sisällä pois duunistaan, niin täytyy varautua siihen hyvissä ajoin. Aika mustia pilviä Nokian uutiset maalailevat.

Olen siis pistänyt hakemuksia menemään kymmeniä, ja mitään ei ole kuulunut mistään. Nyt sitten tällä viikolla alkoi pukkaamaan kutsuja suurinpiirtein ovista ja ikkunoista. Menin ensimmäiseen työhaastatteluun, ja sain paikan. Tosin, kyseessä on vuokratyö, joten ei pahemmin voi sen suhteen rentoutua, että on duunissa vielä ekan päivänkin jälkeen. Mutta, sitten jos potkut käy, niin taas uutta matoa koukkuun.

Vähän mietityttää miten koirat (Ikaros) sopeutuvat siihen, että olen kokopäivätyössä. Ollaanhan me niitä säännöllisesti jätetty yksin, mutta ei se ole silti sama asia, kuin olla jatkuvasti 7-10h poissa. Varmaankin aluksi miehekkeen äiti pitää koiria tai käy niitä katsomassa. Ja kuukauden pestihän tässä on todennäköisesti vain kyseessä. Ei varmaan tule yhtä hysteerisesti päivitettyä koirablogia:-)

1 comment:

  1. Onneksi olkoon työpaikan johdosta. Eiköhän nuo teidän koirulaiset jotain kivaa keksi sillä aikaa, kun mamma on poissa ;-)

    ReplyDelete