Tuesday, August 23, 2011

Tokotreeniä ja kuvaustulokset

Lausunto napahti mailiin, ja A/A 0/0  on virallinen tuomio.

Ja sitten tokoilusta:

En pahemmin muista mitä teimme kentällä toissakerralla, mutta plussaa oli se, että Ikaros pysyi paikallaanmakuussa. Kävin kerran palkkaamassa puolessavälissä, ja jäin aika lähelle- eikä koira noussut. Nyt viimeksi  sunnuntaina jätin koko kahdeksi minuutiksi palkkaamatta, ja Ikaros pysyi makuulla, vaikka naapurilla oli jukuripäivä. Viereinen Onni-koira nousi istumaan useita kertoja ja vieressä siis ravattiin jatkuvalla syötöllä.

Tutustuimme myös viime tunnilla kapulaan, ja hirvitti etukäteen, miten tikkuja tuhoavalle koiralle menee jakeluun, ettei kapulaa saa syödä. No, ihan hyvin meni, joskin pari kertaa piti kieltää koiraa järsimästä. Tajusi myös hyvin kantaa kapulaa keskeltä, eikä palikkapäistä.

Estehommat menivät taas pyllylleen, kun koiraa ei enää kiinnostanut tuon taivaallisen vertaa. Se polttaa aina tunnin alussa kentälle saavuttaessa vohkaamiseen niin paljon energiaa, että tunnin lopussa ei enää jaksa. Viimeksikin kentällä oli varmaan 20 koiraa eri tuntien ollessa samaan aikaan ja vähän kuin kävisi mätsäreissä joka viikonloppu, liikaa actionia murkkusekoilijalle:-)

Olin ajatellut ilmoittaa koiran  toko-kokeeseen syyskuulle, mutta ongelmat paikallaanmakuussa pitää kyllä ensin klaarata, ja varmaan menee kokeissa starttaaminen talveen...

No comments:

Post a Comment