Thursday, August 11, 2011

Lonkkakuvissa & muuta

Eilen oli viralliset kuvaukset, ja Ikaros kävi pienelle rauhoitusainetripillä:-)

Mieheke haki minut töistä, ja menimme yhdessä viemään karvaista lastamme sinne "pahaan paikkaan." Tällä erää lääkärikammoisen Ikaroksen puntit alkoivat kuitenkin tutista vasta kun päästiin lääkärin huoneeseen ja tohtori yritti ennen rauhoitusta kuunnella koiran sydänääniä. Stetoskooppin nähdessään Ikaros tajusi missä ollaan ja missä mennään, ja yritti madella karkuun häntä koipien välissä - suoraan tuolin alle. Kun se ei auttanut, niin heittäytyi selälleen sätkien ja potkien.

Kummasti silti rauhoittui koira, kun sai piikin pyllyyn...

Herääminen ei ollut ihan yhtä nopeaa, ja koira oli tietysti tuiterissa vielä kotonakin. Ja sen verran pahasti otti nokkiinsa rauhoituksesta, että yritti röntgenhuoneessa vielä madella tuolien alle, kun heräsi ja näki  ilkeän piikittävän lääkärin tulevan taas huoneeseen. Voi Ikaros parkaa...

Ja voi omistaja parkaa, kun mömmöistä seonnut/pahoinvoiva koira piippasi jatkuvalla syötöllä aamu kolmeen, ja heti aamulla piti hakea pari batteryä kaupasta, että pysyi silmät auki töissä...

Lonkista lääkäri ei pahemmin sanonut mitään. Ei oikein tykkännyt viimeksi kertoa mitään arviota, joten en viitsinyt edes pyytää tällä kertaa. (Teklan kuvien kanssa sai oikein pusertamalla puseraa sieltä sen arvion, joka oli sitten lopulta myös Kennelliiton näkemyksen mukainen.) Mitään vikaa lonkka/kyynär kuvissa ei ollut, ja lonkista mitään B:tä huonompaa tuskin on odotettavissa. A/A:lta se mielestäni näytti - jos siis vertaan Teklan kuviin, jotka olivat B/B. En vaan ole mikään lekuri, joten....

***
Nyt kun olen ollut töissä, niin ei ole taas pahemmin jaksanut kuvailla. Lähinnä ollaan käyty iltaisin lenkillä, ja heti kun tulen kotiin, niin käytän hyväkseni koiran vireyttä, ja menen takapihalle tekemään tokotreeniä sekä noutamista.

Ensin tokoillaan hetki, ja sitten sanon koiralle, että haeppa dami. Ikaros tietää mitä tehdä, ja juoksee meidän pihaan n. 20m päähän ja hakee pöydältä damin:D Sitten heitellään vähän damia ja koira juoksee kieli poskella multapaakut lentäen.

Joku päivä jätin kuitenkin damin lisäksi pöydälle avatun nakkipaketin, koska en halunnut raahata sitä takapihalle. Tokoilun jälkeen pyysin tietysti taas koiraa hakemaan sen dummyn - mutta, Ikaros nappasikin suuhunsa damin sijasta nakkipaketin. Ryöstämisen sijaan herra kuitenkin palautti koko paketin hienosti käteen, ja jäi selvästi odottamaan, että alan tarjoilla sille niitä nakkeja! 

Aika epeli:)




2 comments:

  1. Meillä Seita kävi kuvauksissa viime viikolla ja oltiin tosi tyytyväisiä, kun lääkäri kutusui katsomaan kuvia ja selitti tarkkaan, mitä näkyy. Eihän ne lonkat hyvältä näyttäneet, mutta palvelu ainakin oli ensiluokkaista. Tuommoinen mörkömäinen asenne pelottaa varmaan vähän koiraakin.

    ReplyDelete
  2. Hyvältä kuulostaa Ikaroksen totteleminen, jos tuo nakkipaketinkin omistajalle ennemmin kuin syö sen!

    Jännityksellä odotellaan kuvaustuloksia...

    T. Ammi

    ReplyDelete