Sunday, May 22, 2011

Pieni mokkapala

Voisi sanoa, että Minttu on nyt täysin toipunut kohtutulehduksesta ja paino/turkki kasvanut. Painoa on jo itseasiassa liikaakin, mutta antaa olla. On raasu niin kovia kokenut, että pieni läskivara ei haittaa;)

Neiti on kyllä niin ihana kissa; hirvittävän seurallinen ja leikkisä. Koirienkin kanssa kaveeraa ja tykkää nukua Teklan vieressä. Suosituin makuupaikka tosin lienee nukkuvan ihmisen selkä, ja joka yö kissat nukkuisivatkin kanssamme sängyllä. Nyt olen sen sallinut, kun ei tarvitse aamulla herätä eksaktiin aikaan, vaikka välillä edelleen joutuvat kissahuoneeseen, koska muuten terrorisoivat kynsimällä makkarin ovea läpi yön tai paukuttavat keittiön kaapistoja dyykatessaan muovipusseja yms. Vaikka, onhan se kiva aamulla herätä, kun kissat ovat kainalossa pienellä kerällä ja nukkuvat rauhallisesti. Vähemmän kiva tosin on herätä naama kissan takamuksessa tai todeta kahden möykyn sijoittuneen selän päälle, niin että hyvä kun henki kulkee:-)  Kille erityisesti tykkää nukkua mahan päällä, eikä herra nyt mikään kevytkeiju ihan ole...



Ja tämä oli siis lähtötilanne jouluna:



Ja täytyyhän Killenkin päästä kuvaan:

1 comment:

  1. On ne söpöjä. Hyvä, kun pikku karvatti on toipunut...Meilläkin on nukkumajärjestelyjen kanssa pulmanpoikanen: viisi kissaa ja kolme koiraa (vanhin koira ei onneksi kankeilla tassuillaan sänkyyn pääse hyppäämään) samassa parivuoteessa olisi vähän liikaa ilman ihmisiäkin, mutta mekin haluttais siellä nukkua..

    ReplyDelete