Friday, February 4, 2011

Pari kuvaa vielä & Ikaroksen ohitukset

Oi voi, olin eilen niin ylpeä Ikaroksesta, kun kuljimme eilen iltalenkillä nätisti ohitse voluumit täysillä rähjäävästä mustasta lappalaiskoirasta. Nappulan avulla toki, ja varmasti auttoi että ohitimme ensin kahdesti saman pikkukoiran, jolloin tuli vähän rytmiä siihen ohitukseen. 

Viimeksi kun kuljimme pimeässä ja vastaan tuli joku iso tumma koira (belgi?), joka alkoi raivota, niin Ikaros meinasi kyllä lähteä leikkiin mukaan. Silloin oltiin tosin kapealla polulla lumivallien saartamana, ja itsekin yllätyin kun koira tuli esiin mutkan takaa.



PS. järjestin nyt hiukan kuvia Kuvat.fi palveluun, siellä on nyt Ikaroksenkin vauvakuvat:)

Linkki

3 comments:

  1. Päädyin sattumalta teidän blogiin ja täältähän löytyi sekalinjainen labradori! :) Ja näköjään meidän blogikin jo löytyi teidän linkkilistasta!

    Hienoja kuvia! Täytyykin lisätä teidät linkkilistalle ja seurailla teidän kuulumisia! :) Hauska nähdä, millainen mies Ikaroksesta kasvaa!

    Olet näköjään löytänyt myös ihanat pannantekijät! Löytyykö teiltä paljonkin mittatilauspantoja?

    ReplyDelete
  2. Niin ja eikös Ikaros olekin Helkyn kennelistä? :)

    ReplyDelete
  3. Juu, on tosiaan Helkyn kennelistä:)

    Ennan ja Lunan blogi taitaa olla jopa lempi blogini suklaamaurun ohella:)

    Meillä ei ole mittatilauspantoja, koska aikaisemmin Teklalle tuntui turhalta hankkia, kun ei näy turkin keskeltä, ja Ikaroksella on kasvu vielä kesken. Sitten kun Ikaros on täysikasvuinen, niin varmaan sekoan pantojen kanssa. Tarkoitus olisi hankkia musta nahkainen niittipanta, ja jokin mokkainen tupsupanta ainakin. 4paw pantojakin voisi tilata, joskin Ikaroksen väri on ehkä aavistuksen verran vaikea printtien kannalta.

    ReplyDelete