Sunday, September 18, 2011

Fotobomb

Yritin ottaa muotokuvaa koirista pellolla, ei tullut mitään:






Taas tuli liuta kuvia, joissa Ikaroksella on korvat luimussa tai se mulkoilee sivuilleen ja  näyttää muuten vaan siltä, että taivas tippuu niskaan ja pirut hyppii ympärillä.

Teklalla on nimittäin sen omasta mielestä maailman paras leikki, jonka nimi on "Ikaros on määrätty istumaan, joten hiivinpäs sen takana ja hyökkään lopulta niskaan."

Ikaros siis istuu yleensä paikallaan kuin tatti, mutta kokoajan sillä on kova pelko persiissä, että taustapiruileva jäyhä jököttäjä tulee niskaan. Raukka ei tiedä mitä tehdä:. Ihminen on käskenyt istua, mutta kun toinen tulee suurinpiirtein repimään korvasta, puree nenään ja lopuksi hyppää niskaan. Niinpä herra istuu korvat luikerossa.

Tänään sain sitten tallennettua klassikkotilanteen, jossa Tekla piruilee taustalla, ja tulee lopulta häiriköimään istumaan käskettyä Ikarosta - joka ei taas tiedä mitä tehdä. Ehdin sanoa onneksi "vapaa", ennen kuin Tekla hyppäsi niskaan.

Kuvasarja:

1. Jäyhä jököttäjä nauraa taustalla ja Ikaros haistelee ilmaa tietääkseen missäs se toinen nyt menee....



2. Oho, mikäs se siinä takana, Ikaros ei ole vielä huomannut...


3. O ou - nyt meni korvat luikeroon, "äiti auta - mitä mä teen - nyt se tuli. Pitääkö vielä istua!!!!"






                       (Hyvin kestää käskyn alla, vaikka toinen nuolee jo naamaa...mutta koville ottaa)


4. Tekla tuumaa, että HHÄHÄHÄHÄH, et varmaan istu siinä!!!!!!!! Puren nenään...


5. Ikaros on noussut ylös, mutta on edelleen epävarma - saako tästä nyt liikkua ihminen????



2 comments:

  1. Pitäähän se saada mukaan leikkimään. Onhan se nyt vähän luonnotonta, että toinen tollee istuajököttää kuin patsas Tuo ylimmäinen kuva on kyllä aivan manio. Vekkuli pellossa :)

    ReplyDelete